Ennio Morricone - Collected (2LP) (Klar vinyl)

Model/varenr.: WSHOP-2402


The Fascist (Theme) 2:02
A Fistful Of Dollars (Theme) 1:46
Bullets Don’t Argue (Theme) 2:32
A Gun For Ringo (Theme) 2:17
For A Few Dollars More (Theme) 2:46
The Return Of Ringo (Main Title) 2:14
The Battle Of Algiers (Theme) 1:39
The Good, The Bad And The Ugly (Theme) 2:38
The Ecstasy Of Gold 3:20
Death Rides A Horse (Theme) 3:21
The Big Gundown (Opening Song) 2:39
Once Upon A Time In The West (Theme) 3:41
The Man With The Harmonica 3:23
Long Live The Revolution 4:17
The Ballad Of Hank McCain 2:07
The Sicilian Clan (Theme) 3:35
Investigation Of A Citizen Above Suspicion 3:25
A Fistful Of Dynamite 4:15
Come Maddalena 4:17
Chi Mai 3:24
My Name Is Nobody 3:08
The Infernal Trio 4:09
Romanzo 4:04
Goodbye Palermo 3:43
Don’t Play The Indian 3:14
Il Vento, Il Grido 1:49
Tragedy Of A Ridiculous Man 2:13
Deborah's Theme 4:20
Gabriel's Oboe 2:11
The Untouchables (End Title) 3:09
The Strength Of The Righteous (Main Title) 2:24
Cinema Paradiso (Theme) 2:25
Love Theme 2:45
Ancora Qui 5:08

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: